onsdag 14 mars 2012

Första cykeldagen på GC 6 mars. /Marco

Nu är man hemma igen. Tyvärr lite förkyld, kände av det redan efter några dagar på ön men som tur var höll jag ihop bra tills att det var dags att resa hem.

Jag kommer bara lägga ut några bilder från varje runda Eric och jag gjorde där nere. Han brukar skriva ihop bra beskrivningar om hur dagarna var medan jag har minne som en guldfisk och kommer bara ihåg vad bilderna visar och vad Garmindatorn registrerat.

Energi, vatten och hyrcykel. Time to go! Hyrde varsin Cannondale SuperSix EVO Sram Red. Den var riktigt najs. Kändes mycket roligare och rappare än den vanliga SuperSexan med Sram Red som vi hyrde förra året.

Eric har vittring på baguetterna i Santa Lucia. Dom är grymmast på hela ön! Ingen tvekan om vart vårt första stopp skylle ske! Man var ganska hungrig efter den ganska så friska motvinden som låg på tills att man kom fram till El Doctoral.

Två påskkärringar framme med varsin baguette i näven. Dom knastrar och bokstavligen smälter i munnen. Purfärska varje gång man kommer dit!

Energipåfyllning i Ayacata. Fairingbarsen höll grymt bra form i värmen. Yogurtöverdrag håller ihop den fint så att den inte kladdar och den smakar riktigt gott/lagom mycket smak.

Det är fint mellan Ayacata och Soria. Att cykla där är ren njutning. I år var det även ny asfalt där det förra året var ruggigt dåligt underlag.

Inte mycket kvar av första rundan nu. Eric trampar på längs med kustvägen mot Maspalomas.

Bra att fylla på med lite energi redan innan rundan är slut när man vet att det väntar en lång cykeldag även dagen efter!

Det blev 110km och drygt 1900 höjdmeter denna första dag på ön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar