tisdag 21 maj 2013

Intervaller. /Marco

Ikväll blev det lite intervaller i lite lätt regnväder. Gick ganska bra men vet inte om det pollen eller en förkylning som satt sig i min hals och gjort mig harklig och slemmig. Förmodligen är det pollen och då är det nog inte någon större fara att köra ganska hårt!

Skadorna börjar känns någorlunda och egentligen borde jag köra någon träningstävling snart. Tyvärr är inte psyket med riktigt än...förmodligen inte formen heller...

Gjorde ett litet segment på Strava där jag ska kolla av min form framöver. En liten lagom intervall på dryga 8km fick det bli. Tiden jag hade som bäst idag måste jag nog bättra ganska bra om jag ska bli nöjd med formen... Orkade iaf utan problem hålla 88% i snittpuls på sträckan men lite mer tryck i buggarna måste fram...



lördag 11 maj 2013

Skandisloppet langning. /Marco

Idag var jag med och langade vattenflaskor och det var nått jag var riktigt kass på. Iof så var langningen på en plats där det gick riktigt fort!

Det gick ruskigt snabbt idag och det var ett roligt lopp att titta på. Blev några få bilder!








torsdag 9 maj 2013

Nuvarande och dåvarande! /Marco

En polare till mig köpte ju min Specialized och det är alltid trevligt att träffa på Tjuren. Det var och är en riktigt fin cykel. Bianchin är ju inte dum den heller (grymmaste cykeln jag testat). Har inte namngett Bianchin än, det är dags snart.

Idag drog vi ut till Bullandö Glassfabrik och åt finglass. Körde blandat lugnt och ganska hårt. En kanonrunda både social och även lite träning av flåset!

Det blir lite konstiga färger med minikameran jag har. Tror jag ska slänga skiten och köpa en ny som iaf får färgerna att bli rätt!

tisdag 7 maj 2013

Intervallträning - Strava! /Marco

Första hårda passet sedan jag sålde min racer förra sommaren. Tyckte det var lika bra att göra mig av med den när jag fick reda på att jag hade diskbråck och knappt klarade av att gå. Mest tränat rehabcykling sedan dess och idag fick jag bekänna färg. Orkade inte riktigt hänga med på lagintervallerna med klubben. Några var jag med hela vägen men det innebar blodsmak i munnen och så hårt hade jag inte riktigt planerat att köra. Är faktiskt nöjd ändå, formen ska jobbas fram! Hängde på dom snabba grabbarna mest för att se hur pass kass form jag är i.

Är inte helt återställd efter kraschen heller. Har ont i axeln och i handen men så länge jag inte sprurtar eller står och kränger i backar så känns det helt ok. Iaf fysiskt...

Dagens pass på Strava.



Bianchin gjorde nog mer jobbet idag än mina ben... ;-)




lördag 4 maj 2013

Carrera Vårklassiker! /Marco



Det är riktigt dött i bloggen just nu. Det har sina orsaker då jag skadat mig igen då jag gick i backen ganska hårt på långfredagen. Funderade nästan på att sluta helt med cykel efter den smällen men varför sluta med nått så roligt som cykling?

Orkar inte berätta exakt hur det hela gick till men en taxi som gjorde en u-sväng framför mig var orsaken till det hela. Fraktur i överarmen, spricka i handen och i revben och så givetvis en rejält skadad ac-led i axeln. Läkaren skojade till det lite genom att säga att jag nu har lika kassa axel-leder på båda sidorna och det stämmer ju ;-)

Är fortfarande lite för skadad för att kunna träna rikgit hårt men jag håller hoppet uppe och hoppas på att kunna köra några tävlingar i år. Tyvärr sätter sig sån här skit psykiskt. Jag har kämpat länge med att få ordning på mitt diskbråck och när det började kännas bra så blev det en krasch. Det kändes lite tungt.

Känner iaf att jag kommer bli bra fysiskt ganska snart och hoppas att psyket också är med när jag är helt återställd.

Idag var jag ute och kikade på Carrera Vårklassiker och valde att filma istället för att fotografera. Jag ska nog hålla mig till stillbilder ;-)