fredag 30 november 2012

Bianchi Cafe. /Marco

Var på julfest med CK08 igår på Bianchi Cafe och det var trevligt. Är så sällan jag dricker alkohol så jag drack ganska friskt. Målet var att bli onykter och det lyckades jag med. Man ska hålla sig till planen man lagt upp! Dom andra var nog inte riktigt lika runda under fötterna som mig.

Idag kändes gårdagens plan inte riktigt lika genomtänkt. Att jobba idag var minst sagt jobbigt. Var nått helt galet trött. Ingen huvudvärk osv utan bara enormt trött.


Det var ganska mycket nytt folk i klubben och vi har ju även ett damelitlag till nästa säsong. Roligt för klubben att va den enda klubben i Stockholm som har ett elitlag för tjejer. Hoppas dom får en bra säsong nästa år och lyckas med sina satsningar. Herrlaget i elit har fått lite förstärkning till nästa säsong. Det kan nog bli bra det här!


måndag 26 november 2012

Sponsring. /Marco

Ser att nästan alla som bloggar är sponsrade (?) (med tanke på alla länkar till diverse företag osv). Är något nyfiken på vad det innebär. Hur mycket rabatter får folk egentligen för att kunna uttala sig att vara sponsrade? Trist om företag mest sponsrar bloggare och inte klubbar för då kommer ju sporten tillslut dö ut och det kommer bara finnas motionärer. Hoppas bloggare knappt får någon rabatt alls ;-) Jag är inte sponsrad men klubben har diverse samarbeten med företag som erhåller bra produkter som jag nyttjar! Blev precis klart att Fairing kommer samarbeta med oss i CK08 även under 2013 och det är grymt då dom gör riktigt bra kosttillskott. Brett utbud med garanterat bra kvalitet och deras sportdrycker har aldrig gett mig magproblem osv. Sånt som man kunnat få av andra märken.

Annars känns min rygg bra och har jag tur så är jag stark tills säsongen drar igång. Kan inte trycka på allt jag har än men hoppas att det kommer tills i februari då jag tänkt bomba på lite hårdare med min träning! Ligger på 3 cykelpass i veckan nu, 2 inomhus och 1 utomhus. Sedan lite styrketräning utöver det.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa en ful framskärm till min mtb. Leran som letade sig in i ögonen senaste passet gjorde kaos med mig. Sved i över ett dygn. Glasögon gick ju inte ha på sig då dom blev leriga efter 100 meter. Världsproblem!


lördag 24 november 2012

Kaos på Järvafältet! /Marco

Idag blev vi ett litet gäng på 5-6 cyklister från klubben. Det regnade och Järvafältet gjorde kaos med oss. Nu ett par timmar efter hemkomst så har jag lite svårt att se. Ögonen ser ut som att jag inte sovit på 100 år.

Vi får hoppas att passet gav lite positiva effekter träningsmässigt. Ögonen hoppas jag blir bättre tills imorgon då jag ska jobba...




måndag 19 november 2012

Svarta wattboken! /Marco

Jag tycker att wattmätare är ett bra sätt att mäta hur träningen går nu under inomhussäsongen (tränar iof så mycket utomhus som jag bara kan). Stirrade mig blind på den idag när jag körde 4x4 intervaller och inser att formen är ju ganska ok trots diskbråcket som jag håller på att försöka bli av med. Trycker inte på för kung och fosterland än men hoppas på att kunna göra det vid årsskiftet. Sedan har vi tyvärr inte någon fin Monark på jobbet men vi en annan variant och den visar ju iaf det viktiga för mig. Om det blir förbättring eller inte!

Eftersom att jag inte kan träna styrketräning tungt just nu så testar jag att köra med lite lägre kadens i vissa intervaller och då med högt motstånd. Ska bli intressant att se vad det leder till! För en dryg månad sedan så domnade benet bort när jag körde på 250 watt och nu kan jag trycka på rejält mycket mer än så. Så wattmätaren är även en mätare för hur pass bra kroppen återhämtar sig från min skada.

 

lördag 17 november 2012

Sweden Bike Expo! /Marco

Tyckte mässan var riktigt bra. Posten bjöd även på en snygg (?) buff!

Årets lag börjar forma sig och det känns som att det kan bli en rolig säsong, om nu ryggen blir bra!

Cykeln jag beställt fanns även på plats. Riktigt snygg faktiskt!

söndag 11 november 2012

Bloggdöden. /Marco

Hörde nått om att bloggar håller på att dö ut...eller hur det nu var. Den här bloggan är rätt död det erkänner jag. Idag levde iaf båda gubbarna upp ur graven och körde lite cykling ute på Järvafältet! Att bli skitig är faktiskt ganska kul...dock ej lika roligt när man kommer hem och måste blåsa av sig med vatten redan nere i källaren!

Eric blev fin.
 
Knastrade fint när man drack.

CK08CK08CK08CK08


Och fulast av dom alla!
 

torsdag 8 november 2012

Ny cykel beställd. /Marco

Ryggen får gärna bli hel och det får gärna bli vår snart! Ny cykel beställd...


lördag 3 november 2012

Järvafältet. /Marco

Händer inte så mycket spännande just nu men jag har iaf vågat mig ut och cykla på min MTB igen. Börjar lite lagom med ett pass ute i veckan. Blev en fin runda idag på lite geggiga vägar ute på Järvafältet. Jag fick ihop 7 mil inklusive transport.

Kroppen känns bra och ryggen orkar med det hyggligt iaf. Förra helgen (6 mil) så kändes det lite mer än vad det gjorde idag. Kroppen är väl även ovan och dom här lite längre rundorna skulle nog kännas i ryggen även om jag inte höll på att återhämta mig från ett diskbråck!

Bild från dagens rullpass eller distans kanske det var för min del!
Fantombild på Eric från förra helgens solrunda.