fredag 19 oktober 2012

Några höstbilder! /Marco

Förra helgen var en kompis och jag ute och rullade runt på Djurgården. Inte nått träningspass men lite sprätt i löven blev det allt. Det blev faktiskt bara rull. Det är vad kroppen håller för!

Båda två tog lite bilder med hans nya objektiv. Funkade riktigt bra. Vill ha ett sånt jag också ;-)

Den här helgen verkar det inte bli riktigt lika fint cykelväder! Kanske blir vila hela helgen...




Om jag förstod polaren rätt så hade han aldrig ens cyklat på grusvägar med sin Cyclocross. Tror han fick en liten känsla av vad han missat :-) 






måndag 15 oktober 2012

Höst o lek! /Marco

Test av header/banner eller nått!

Tänk på diskbråcket idiot!


måndag 8 oktober 2012

Bike in Tweed. /Marco

Lite kul med lite udda cykelarrangemang. Var och kikade förbi när Bike in Tweed befann sig i kungsträdgården i helgen. Vissa cyklar och kläder var faktiskt riktigt coola. Helt klart värt att kolla på. Tog några bilder.

Ett gäng med bilder.

Dual air?

söndag 7 oktober 2012

Rehabcykling. /Marco

Första cykelrundan sedan den 14:e augusti. Iaf enligt Garmin där jag loggar alla rundor. Kan nog stämma.

Nu snackar vi fincykling i knappa 4 mil. Underbart väder och mysig höst samt snigelfart. Lite lerstänk på kläderna och cykeln blev jag tvungen att tvätta. Galet skönt att komma ut och cykla lite igen. Tyvärr så kändes det väl inte jättebra. Benet domnade lite lätt och ryggen ömmade lite. Det positiva är att benen och flåset känns mer än ok.


Träningen består annars väldigt mycket av motionscyklande på lätt motstånd och rehabövningar. Även börjat köra lite styrkeövningar också. Tyvärr klarar inte ryggen av några större vikter än men jag kan iaf träna på lite :-)