lördag 31 december 2011

Gott nytt bonk! /Marco

Tog en nyårsrunda idag med Ricky och ett par andra gubbs (från Happymtb). Fantastiskt väder och stigar idag. Lite kallt för luftrören men inte så att det störde nått speciellt. Det blev en tur i Hellas, lite för teknisk runda för mig men jag gjorde mitt bästa, trots att dämparen dog redan efter ett par km. Så fick bli helstelt, eller vad man ska säga. Gaffeln satte sig i ett läge så att jag fick 3-4 cm lägre styrvinkel och det sög ju rejält. Sedan frös även växlarna på slutet och jag bonkade då det blev lite väl jobbigt med strulande cykel och lite väl teknisk cykling för min del. Det var skitkul iaf och trevligt och som sagt, mägiskt fina stigar idag!

Gott nytt år på er alla som kikar in här! /Marco


Peo, Lingon, Ricky.

Trött cykel.

Ricky bättrar på brännan tills nyårskvällen!

Peo och Ricky  bränner iväg!

På väg mot Hammarbybacken som var mötesplats!

fredag 16 december 2011

Snygga skor! /Marco

Var med en kollega till Specialized Concept Store idag. Han skulle kolla in en Tarmac som han är sugen på!

Jag tog ett varv i butiken och såg dom här skorna! Blev lite sugen! Kommer nog köpa den vanliga S-works modellen till nästa säsong men dom här i skinn var ju sjukt snygga!


Bloggar inte så mycket nu men tränar desto mer. Kör så hårt att jag har träningsvärk i låren c:a 7 dagar i veckan ;-) Blir spinning och styrka samt någon runda på hojen.

Spelade in en film förra helgen då jag var ute och kollade in när Happymtb gänget körde någon typ av tävling jag inte vet vad dom kallar. Såg roligt ut och nästa år ska jag nog försöka att va med någon gång!



Låten hittade jag på youtube när jag sökte på mountainbike! Kunde inte låta bli att lägga in den i filmklippet!

söndag 4 december 2011

Ensamt på Järva! /Marco

Cyklingen är det lite si och så med just nu. Försöker komma ut en gång i veckan iaf. Tog en liten runda idag genom Hagaparken och sedan en sväng ut vid Järva. Grusvägarna där ute är fina men tråkiga att cykla på ensam. Är sån cykling som man vill ha någon att snacka med för att inte somna vid styret. Bra som distanspass!

Hagaparken.

Tränar på gör jag iaf. Blir lite spinning och styrketräning. Blir 4-5 pass i veckan. Lite blandat. Får duga ett tag till. Känns som att jag både blir starkare och får bättre kondis.

Längtar till våren och när rman kan dundra på racern och börja tävla för en ny klubb!